Gyermekgyógyászati magánrendelő Budapest II/III. ker., Óbuda                   Oltásokról

Dr. Timár Tibor gyerekgyógyász (valamint fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész)         Home/Főoldal

Ausztria, Olaszország, Németország, az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének bizalmi orvosa

Rendel: Minden nap rugalmasan, igény szerint. Sürgős esetben hétvégén is, mindig előzetes megbeszélés alapján.                                   

Budapest, 1037, Mátyáshegyi út 43.

Bejelentkezés LEHETŐLEG reggel 9-kor: 06 30 9141477                 email: expatmed@gmail.com                               

 

Egyetemi tanulmányaimat szülővárosomban, Pécsett végeztem, 1981-ben kaptam diplomát.

Már akkor vacilláltam a gyermekgyógyászat és a fül-orr-gégészet között, végül Mestyán professzor és klinikája vonzott jobban. Itt 3 évig tanultam a szakmát a gasztroenterológia (gyomor, bél), ideggyógyászati, intenzív, újszülött intenzív, általános gyerekbelgyógyászati, tüdőgyógyászati osztályokon és járóbeteg-rendelésen. (Közben katonai szolgálatomat a Pécsi Honvédkórház Röntgenosztályán teljesítettem, ami szintén hasznos tapasztalatokhoz juttatott. Ez 9 hónapig tartott.)

 

1984-ben családi okból Budapestre költöztem, ahol a Heim Pál Gyermekkórházban helyezkedtem el. Itt a szakvizsgáig (1985), és utána 2 évig folytatódott a tapasztalatszerzés a bőrgyógyászati, urológiai, ideggyógyászati, csecsemő-, intenzív osztályon, valamint az Országos Kardiológiai Intézet Gyermekosztályán. 3 hónapig egy kispesti gyermekkörzetet kellett ellátnom a szakvizsga előtt, valamint hónapokig a Kórház ambulanciáján dolgoztam.

Közben részt vettem a környék kerületeinek éjszakai és hétvégi kijáró ügyeletében is.

A gyermekgyógyászati munkához nagy kedvem volt, de akkori osztályvezető főorvosommal megromló személyes viszonyom (és itt nem részletezendő szakmai nézeteltérések) miatt váltani akartam.

Ekkor újra felmerült a régi gondolat, hogy apám nyomdokaiba lépjek, és a gyermekgyógyászat feladása nélkül fül-orr-gégész legyek. A Kórházban lévő gyermek-fül-orr-gégészeti osztályon sikerült elhelyezkednem.

Erről itt írok: www.fül-orr-gégészet.hu   

 

MEGKÖZELÍTÉS