Gyermekgyógyászati magánrendelő Budapest II/III. ker., Óbuda                   Oltásokról

Dr. Timár Tibor gyerekgyógyász (valamint fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész)         Home/Főoldal

Ausztria, Olaszország, Németország, az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének bizalmi orvosa

Rendel: Minden nap rugalmasan, igény szerint. Sürgős esetben hétvégén is, mindig előzetes megbeszélés alapján.                                   

Budapest, 1037, Mátyáshegyi út 43.

Bejelentkezés LEHETŐLEG reggel 9-kor: 06 30 9141477                 email: expatmed@gmail.com                               

Nemzetközi tapasztalataimat két módon szereztem.

 

1.  Részben külföldi és hazai konferenciákon, továbbképzéseken és tanulmányutakon. Ezek közül a tanulmányutak a fontosabbak (Svájc, Németország (kelet és nyugat, majd egyesült), USA, Olaszország) A konferenciákon (Izrael, Németország, Spanyolország) sokkal többet tanultam a szünetekben, mikor nem a magasröptű tudományos előadásokról beszélgettem az amerikai, angol, német, francia, stb. kollégákkal, hanem arról, hogy náluk mi a mindennapi betegségek kezelési sémája. Hány napig adnak egy antibiotikumot, mikor szúrják fel a fájós fület, mikor az arcüreget. Mikor merül fel bennük egy-egy műtét lehetősége. Ezeket a kérdéseket azért tettem fel, mert 1993-ban megnyitott magánrendelőmben a gyakori külföldi betegek és szüleik nemritkán tágra nyílt szemmel hallgatták megoldási javaslataimat, melyek a hazai gyakorlat alapján álltak, de eltértek az amerikaiak, angolok, egyéb külföldiek által otthon megszokott módszerektől.

 

 

2.  Meg kellett tanulni, részben a Budapesten élő külföldi pácienseimtől, részben ennek alapján a szakirodalomból azokat az elveket, melyeket tőlünk nyugatra követnek egyszerűnek számító betegségek kezelésében. (Persze nem kellett mindent eldobni a saját tapasztalatokból.) 

 

MEGKÖZELÍTÉS